Цялостно планиране и организиране на сватби

През годините на работа и натрупания опит стигнахме до извода, че различните двойки се нуждаят от различен тип услуга по организация на предстоящия им сватбен ден. Някои предпочитат да помогнем при организацията, но те да бъдат тясно свързани и да участват в нея, други пък желаят да се оставят изцяло в нашите ръце и ние да организираме всичко от начало до край. Трети живеят в чужбина или са от различни националности и имат нужда освен от помощ при организацията, някой да се погрижи и за чуждестранните им гости. За това, ние решихме да предложим различни пакети и вярваме, че всеки ще открие своя, при нас.

Пакет №1 – Класик
Този пакет Ви предоставя възможност да сте тясно свързани с организирането на Вашия сватбен ден, като получавате нашата помощ,  компетентно мнение и препоръки.


Пакет №2- Лукс
Този пакет Ви предоставя възможността, ние да планираме, организираме и координираме цялостно сватбения Ви ден. Ако имате нужда, от сватбен агент, който да направи всичко вместо Вас, да се погрижи за всеки един малък детайл при организацията, да е неотлъчно до Вас, компетентно отговаряйки на всякакви въпроси и изпълнявайки, всяка една задача, за да може Вие да бъдете гости в сватбения си ден и да му се насладите напълно, изберете този пакет.


Пакет №4- Лукс +
Този пакет Ви предоставя възможността, ние да планираме, организираме и координираме цялостно сватбения Ви ден. Разликата с предходния е това, че е подходящ за двойки от различни националности, които ще имат повече гости от чужбина и имат нужда за съдействие при тяхното посрещане, настаняване и грижа.


Пакет №5 – Малка сватба
Това предложение е за младоженци, които са решили да направят сватбения си ден в много тесен кръг (до 25 гости) и желаят само ритуали и вечеря. Ако не желаете голяма сватба с всички традиции и обичаи, а сте решили да запечатате този момент само с най-близките си и имате нужда от помощ при организацията, изберете този пакет.

Ще се радваме да направим лична или онлайн среща, с всеки проявил интерес към нашата работа, в която ще обясним подробно, какво представлява всеки пакет и ще дадем повече информация относно цените. Първата среща е напълно безплатна и има за цел да Ви помогне да разберете начина ни на работа, а на нас да помогне да разберем, как точно си представяне сватбения си ден и с какво можем да Ви бъдем полезни! 

Очакваме Ви!

Share it: