Клиентите за нас

<HR>Оставете ново мнение в книгата за гости</BR></BR>

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
17 entries.
Весела и Георги Весела и Георги написал(а) 08.02.2019 at 10:16:
Иска ни се да имаше по-силна дума от "много благодаря", за да изразим благодарността си към Марти и целият екип от сватбена агенция “Harmony“! С голям професионализъм и любов към работата си, тя направи нашия ден незабравим ,като се съобрази се с всички наши желания :) Благодарим ти, за красотите, които сътвори за нас и нашите близки! Това, което правиш са спомени за цял живот!!! сем. Мусови
Таня и Милен Таня и Милен написал(а) 04.02.2019 at 20:05:
Понякога думите са излишни, когато делата говорят... или пък са толкова много, че не знаеш коя е най-точната. Но едно е сигурно, че ние бяхме с най-добрите, с най-забавните, най-позитивните и уникални професионалисти, които създадоха най-емоционалният и вълшебен ден за нас...Страхотни стееее...Обичаме вииии!!!
Михаела и Цветомир Михаела и Цветомир написал(а) 02.02.2019 at 17:20:
ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! Мили момичета, благодарим ви, че претворихте мечтите ни в реалност и то в такъв кратък срок! Благодарим ви за търпението, разбирането, идеите, позитивното настроение и лекотата, с която "сглобихме" пъзела на перфектната за нас сватба! Невероятни сте!
Петина и Виктор Петина и Виктор написал(а) 07.01.2019 at 11:00:
До Марти и сватбена агенция " Harmony" стигнах случайно чрез фейсбук. В момента в който видях как с лекота тя и нейните асистенти са създали толкова изящни и креативни сватбени украси знаех, че тя е човека от който се нуждае украсата на нашата сватба. Но това в което се колебаех беше дали се нуждая от някой който да се погрижи за цялата ни сватба или както много булки да опитам да се докосна до магията на сватбата организация сама. За щастие ние взехме правилното решение и поканихме Марти за наш сватбен агент. Като дори без да говоря с нея тя знаеше точно какво ни трябва и в същото време ни позволи да си запознаем с организацията на една сватба без да усетим неприятното напрежение от безбройните проблеми които могат да възникнат. Прекрасно беше, че я имахме и на сватбения си ден, което смъкна притеснението и ни позволи да се насладим напълно на деня. Марти, благодарим Ви за всичко което направихте за нас!
Илиана и Росен Илиана и Росен от Бургас написал(а) 13.11.2018 at 19:35:
За мен сватбеният ден беше много важен...исках всичко да е перфектно. За целта ми трябваше и най-добрата сватбена агенция. Дълго обмислях, разглеждах и се чудех, дали имам нужда от цялостна организация и координация или само от изготвяне на концепция и сватбен декор. Трудно ми беше да избера човека, на когото безрезервно да се доверя за този така важен ден в моя живот. Имах възможността да организирам всичко сама, защото имах достатъчно свободно време, но някак си се притеснявах да действам - все пак сватбеният ден е един и няма място за грешки. А също така исках всичките ми приятелки да не бъдат ангажирани със задачи в самия ден. Исках всички да бъдат гости и просто да се забавляват. Затова имах нужда от наистина доверен човек с много опит зад гърба си и приказни украси. И така Марти стана нашият сватбен агент. Реших да се възползвам от всичко - цялостна организация, професионална координация и изготвяне на сватбен декор. Още с първата ни среща всичките ми притеснения и тревоги изчезнаха, защото Марти знаеше точно от какво се нуждаем. Тя ни осигури най-страхотния екип от професионалисти. Всички бяха повече от перфектни. Седемте месеца по организацията минаха неусетно, изпълнени с много емоции, срещи и дискусии за всичко предстоящо... беше много вълнуващо. И така, дългоочакваният момент дойде... а аз бях по-спокойна от всякога, защото знаех, че за нас се грижат най-добрите .... и успях напълно да се насладя на изживяването в нашия ден. Всичко беше много красиво, стилно и прекрасно организирано. Благодаря от сърце на целия екип на Wedding agency "Harmony" и най-вече на Марти и Галя ...Страхотни сте!
Христина и Уилсън Христина и Уилсън написал(а) 30.10.2018 at 23:12:
Когато казах на моите приятелки, че след 8 години заедно с Уилсън ,сме решили да сключим и църковен брак и по мое желание да направим Българска сватба (разбира се 😉)много от тях ме попитаха дали ще имам време и как ще организирам всичко при положение че не живеем в България ...Разбира се не се бях замислила за това. Една от тях обаче имаше моментално решение на проблема и ми препоръча именно Wedding agency Harmony .Последваха много коментари от рода на ..."замисли се те са от Несебър ,чухме че е много скъпо ,в Бургас има много агенции " последва преглед на всевъзможни агенции във Facebook ..След един дълъг ден на гледане на снимки ,цени и декорация на почти всички възможни агенции ,нямаше база за сравнение на работата ,стилът и представянето на младоженците .Бях сигурна че моят избор ще е точно Wedding agency Harmony .Още на същия ден се свързах с Марти .На следващия ден аз и съпругът ми вече бяхме при нея .В момента в който влязох и видях Марти с една огромна усмивка на лицето , стилна и наистина много симпатична жена, която видимо знае какво прави и държи на работата си.Ако се чудите как съм разбрала веднага ще ви кажа , При влизането при нея всичко беше много подредено ,уникална декорация ,която те предразполага да се ожениш веднага стилно и с много вкус 😘 Което говори много зо човека който стои срещу теб .... Нашата среща премина прекрасно и започнахме организираме нашият така чакан сватбен ден .Почти една година бяхме в постоянен контакт ,на мен не ми беше до сватби и организация работех много Марти ми пишеше понякога и отговарях след 2 дни ,работата ми не позволяваше дори да си погледна телефона .... Днес се замислям ако не беше тя как щях да се справя .Времето си минаваше и дойде най очаквания ден .Никога не съм си и представяла че на сватбения ми ден ще се събудя ще пия кафе 1 час и ще се погрижа единственно за себе си .Това беше напълно нормално защото за всичко останало се беше погрижила Мартина и целият и екип .За моите гости сватбата започна в 17 00 а за Мартина от сутринта ...Каквато и да е цената за услугите ,никога няма да е достатъчна ,за да заплати нервите ,времето, съветите .Нека бъдем честни ,та самите ние не се стараем толкова ,сватбата ни да бъде перфектна . Мили приятели цените съвсем не бяха по различни от тези на всяка друга агенция ,но работата и отношението към нас беше различно ....Колко ще ви струва сватбата зависи от вас самите .Аз искрено благодаря на Марти за съветите и за това че именно тя търсеше варианти да не е скъпо и това което беше излишно тя сама ми казваше няма смисъл ...Не се плашете да наемете сватбена агенция ...Аз препоръчвам искрено на всички които имат планове да правят сватба ,да се обърнат именно към Марти и нейният екип ..БЛАГОДАРЯ ТИ МАРТИ !
Станимира и Станимир Станимира и Станимир от Бургас написал(а) 21.05.2017 at 21:34:
Марти, цял ден си събираме мислите и се чудим как да започнем с благодарностите си към вас.Искахме са изразим по най-правилния и точен начин признателността си към вас - теб и целия екип. Няма да успеем с думи,няма да успеем и сега.Това е усещане, чувство.Рядко се случва още от първата среща с някого да разбереш,че е точния човек,на когото можеш да се довериш.Когато се срещнахме с вас знаехме,че сте идеални, за да ви доверим най-важния ден в живота си.Бях спокойна, бях щастлива и не съм се съмнявала нито за миг, че нещо ще се обърка.За нас вече сте скъпи приятели, били до нас в такъв важен момент. Огромно благодаря е най-малкото,което може да ви кажем и направим.
Меги Радева Меги Радева написал(а) 12.09.2016 at 0:08:
Благодаря на Мартина Славова и Агенция Harmony, за това, че направиха сватбата ми един незабравим ден. За нея нямаше невъзможни неща. Изпълни всяка една наша прищявка, колкото и откачени да бяха желанията ни понякога. Благодаря ти, Марти, че не се отказа при факта, че нямаше как да направим повече от 1 среща лично преди сватбата. Благодаря ти, че се съобрази с нас и през последните 12 месеца беше в късните часове на вечерта във Фейсбоок, където си писахме подробности относно организацията и украсата на сватбата. Благодаря ти, че веднъж не се оплака, за това, че се свързвахме с теб все извън работно време. Благодаря ти, че преизпълни представите ми и направи още една булка невероятно щастлива, справяйки се с всяка една ситуация с невероятен професионализъм. Благодаря, че направи всяко едно нещо с желание и от сърце! I wanna say thank you, Martina Slavova, that you make my wedding an unforgettable day. Nothing was impossible for her. You fulfill All of our crazy wishes. Thank you, Marty, that you didn't give up, when you realized that we cannot make more than 1 personal meeting before the wedding day. Thank you for staying up late at night in Facebook in order to discuss with us details of the organization and the decoration of the wedding and did not complain even once that we connected with you outside office hours. Thank you for making another bride incredibly happy and for handling with every difficult situation with a great professionalism.
Иво Радев Иво Радев от Бургас написал(а) 12.09.2016 at 0:06:
Доверихме се безрезервно на Марти и нито за секунда не съжалявам за това. "Harmony" беше единствената агенция, която се съгласи да направи сватбата ни така, както ние я искаме, а не да ни предлага готови решения. Мартина беше на наше разположение по всяко време (буквално) на денонощието и ние съответно бяхме достатъчно нагли и се обаждахме винаги около 11-12 през нощта. Тя направи сватбата ни точно така, както си я представяхме. Освен това заради това, че ги наехме с Иван Славов в екип, получихме подарък следсватбена фотосесия. До последния момент правихме промени и нито веднъж не ни каза: "Това няма как да стане". Страхотна бе и като човек, не само като професионалист. А екипът и се състои от няколко страхотни момичета, които носеха стълби, роднини, ако се беше наложило щяха да изнесат и мен - младоженецът. Намери решение за всеки проблем като професионалист и не остави нищо да развали празника ни. Марти, благодаря ти! Едно голямо благодаря, за това, че с целия си екип беше до нас през последните 12 месеца! Благодаря ти (тук ме сръчкват, че трябва да казвам "Благодарим ти" вече) за това, че не ни остави нито за секунда и че с перфектната си работа ни осигури така нужното ни спокойствие, след всички изненади, които ни поднесе съдбата през последните години. Благодарим ти за това, че през тези 12 месеца успя да бъдеш едновременно приятел и професионалист. Професионалист, който не позволи нищо да помрачи празника ни и се справи дори и с малкото на брой гости (1) дошли с ясната идея да развалят нашето, а и на нашите родители настроение, в този така важен за всички нас ден.
Мими и Венко Колеви Мими и Венко Колеви от Бургас написал(а) 09.06.2016 at 21:12:
Ето, че дойде време и ние да споделим нашите впечатления за Марти и агенцията, която ръководи! .....ами какво можем да кажем... суперлативите са толкова много, че май набора от прилагателни в речника ни не е достатъчен да опише КОЛКО СМЕ ДОВОЛНИ ОТ МАРТИНА СЛАВОВА!!! Изключително напориста, невероятен профсионалист, много внимателна, и отдалече си личи, че обожава работата си! Марти ти си един прекрасен човек, който е способен да сътвори много, ама много големи и страхотни неща. Много сме щастливи, че съдбата ни среща с теб , или по- скоро не съдбата,а несебърският сватбен картел - Иван и Иво :) :) :) (шегичка разбира се). За миг не сме съжалили и не съжаляваме, че избрахме теб за наш сватбен агент. Благодарение на теб бяхме максимално спокойни по време на подготовката и най-вече на деня с главно Д!!! Всичко мина повече от перфектно, украсата надмина в пъти очакванията ни, а те бяха високи! Без да се замисляме ще те препоръчваме на всички наши близки и приятели, на които им предстои този важен ден! Марти, благодарим ти за всичко, продължавай все така да правиш хората щастливи, с чудесата, които твориш!!! П.П. И знай, че ако трябва пак да избираме сватбен агент, отново ще изберем теб без да се замислим и за миг! Целувки и специални благодарности от сем.Колеви :* :* :*
ДИЛЯНА ДИЛЯНА от БУРГАС написал(а) 15.05.2016 at 18:33:
Здравейте и от нас - сем. Колеви.... Като Колеви можеше да бъдем във всеки един ден , но ние бяхме Супер Колеви благодарение на невероятната Марти... , която изтърпя всичките ми прищявки, капризи и смяна на мнение на всеки час по няколко пъти. Мила Марти, искаме да ти изкажем най-искрени БЛАГОДАРНОСТИ за това , че се погрижи нашият сватбен ден да бъде не просто един сватбен ден, а да е най-щурият, най-забавният и запомнящ се ден в ЖИВОТА НИ... Искаме да ти благодарим и затова, че беше неотлъчно до нас във всяка една секунда и по всяко време на денонощието... ти беше винаги там, за да ни изслушаш, да ни подкрепиш или да ни дадеш най-правилния съвет за нашите идеи и как те да се получат най-добре. За миг не сме съжалили, че избрахме точно ТЕБ. И още няколко пъти да решим да се оженим пак ще изберем ТЕБ.. ( поне вече ни свикна на капризите ). Искам да посъветвам бъдещите младоженци и за миг да не замислят, а да се спрат на твоите услуги и знам, че няма да сгрешат. Отново едно огромно БЛАГОДАРЯ от семейство Колеви.
Таня Гагова Таня Гагова от Бургас написал(а) 13.05.2016 at 18:05:
Огромни Огромни Огромни Благодарности на теб Мартина Славова и Агенцията , която ръководиш. Желаем повече младоженци да ти се доверят и да изпитат истинското удоволствие от сватбеното си тържество, като не се занимават с нищо по координацията за цялостното събитие, защото ти си там и може да ти се разчита на 1000% 😊 Благодарим ти за красотите , идеите и добрата комуникация 😘 С две ръце препоръчваме агенция Harmony, защото в нея работят истински професионалисти и сме щастлива, че ние като младоженци се доверихме именно на тях :) Марти пожелаваме ти още по-големи бюджети за event planing, за да се развихриш както само ти си знаеш и не на последно място ти желаем да си все така всеотдайна и приветлива и работата да ти носи много Успехи. С уважение и наздравица! Таня § Георги Гагови
Снежа Вараджакова Снежа Вараджакова от София написал(а) 12.02.2016 at 12:22:
Привет и от мен, аз съм Снежа Вараджакова, първата булка на Марти (не първата сватба, а първата булка, с която тя се срещна в качеството си на сватбен агент). Ще се опитам да съм кратка, колкото и да ми е трудно, и да не повтарям разказа публикуван в сайта. Марти е не само страхотен професионалист, но и невероятен човек, с което успява да плени и да спечели доверието на хората още на първата им среща. Само след първите 5 минути от нашата 3-часова първа среща знаех, че тя ще пресъздаде всички мои идеи, които се въртяха в главата ми и, които се опитвах да систематизирам в сватбената книга, която си бях направила. Аз знаех какво точно искам, но това е лесната част, трудната е самото изпълнение. Марти се отдаде изцяло на организацията, постоянно се чувахме по телефона, без значение за часовия диапазон, обикаляше по най-различни места за да търси варианти за изпълнението на всичко, което бяхме намислили за сватбата, а смея да кажа, че имаше неща, които трудно можеш да си представиш, че ще се осъществят, но тя не се отказваше и естествено резултатът на края беше феноменален. Поддържаше постоянна връзка с управата на ресторанта, в който се проведе сватбата, и държеше всеки един детайл да бъде изпитан и всичко да бъде изговорено, за да няма изненади. И така след 6 месеца дойде и самият ден на сватбата. Имаше гости, които ми казаха, че това е най-хубавата сватба, на която са били, че когато Марти ги е посрещнала в ресторанта, всичко е било като в приказка. Дори мениджърът на фирмата, собственик на хотела, в който се проведе нашата сватба, каза, че никога не е виждал ресторанта по този начин и така украсен, а това не беше първата сватба в ресторанта. Всички бяха възхитени от украсата, която Марти правеше цели два дни преди сватбата, нямаше гост, който да не беше снимал как изглежда ресторанта, когато за първи път го е видял. По време на цялото тържество Марти държеше всичко под контрол и даваше инструкции на всички, които по някакъв начин участваха в сценария, по който трябва да протече събитието, а повярвайте ми сценария не беше един, тъй като всеки си имаше отделни идеи и изненади – шафери, шаферки, кумове, танцьори, персонал, водещ и т.н. Още веднъж искам да благодаря на Марти с цялото си сърце, тъй като тя направи всичко възможно този ден да бъде най-прекрасния в живота ни и най-запонмящия се, разбира се, и както казах и на сватбата пред всички гости „Пожелавам на всяка една бъдеща булка, да си има Марти до себе си“. Това е от мен, спирам, тъй като не искам да досаждам, пожелавам успех на всички, на които им предстои да преживеят това невероятна събитие.
Екатерина Николова Екатерина Николова от Бургас написал(а) 31.01.2016 at 17:20:
Първата сватба за мен като булка беше и първата сватба за Марти като сватбен агент. Но докато при мен това личеше, при нея не се усети. :) Още от запознанството ни тя успя да създаде онази романтична атмосфера, която всяко момиче си представя покрай приготовленията. Преди Големия ден обсъждахме постоянно идеи, докато на сватбата видях всичко, което си бяхме говорили, осъществено. Истинска приказка! Тя си знае какво й е коствало, но ние бяхме наистина доволни! Всеотдайна, усмихната, винаги насреща и пълна с идеи! Благодаря още веднъж, Марти! Сигурна съм, че Книгата с препоръки ще е пълна само с поздравления за работата ти. Успех!
Диляна Манева Диляна Манева от Бургас написал(а) 29.01.2016 at 20:40:
Както вече веднъж написах (можете да прочетете в статията за нашата сватба)- Да си сватбен агент, не е просто работа, това е призвание. За нас Марти е сватбен агент с главно А. Безкрайно съм щастлива, че доверихме организацията на сватбения си ден точно на нея и съм благодарна, че съдбата (колкото и смешно да звучи) толкова случайно ни запозна. От първата ни среща знаех, че искам това да бъде нашият сватбен агент – толкова мила, отзивчива, готова да изпълни всяко наше желание. Тя прие всяка наша идея и се погрижи нещата да се получат още по-хубаво, отколкото сме предполагали. Но най-много ми хареса това, че е различна от останалите агенти. Тя е талантлива, креативна, пълна с много идеи, готова да експериментира. И след като изгледах сватбеното видео и снимки съм още по-убедена, че направихме правилния избор за сватбен агент. (Спирам да пиша, че някой ще си помисли, че е платена реклама. А за тези, които все пак си го мислят – срещнете се с нея и ще разберете, че всяка дума е вярна  )
Иво Иво от Бургас написал(а) 05.12.2015 at 0:09:
Нашето прекрасно събитие все още не е минало, но от първия момент в който се срещнахме с Мартина, осъзнахме, че тя е човекът, който ще организира нашата сватба. Вече няколко месеца тя е до нас в подготовката по всяко време на денонощието с винаги страхотни си съвети и насоки. Благодарим ти, че ни караш да се чувстваме сигурни във всяка стъпка от подготовката. :)
Галина Грънчарова Галина Грънчарова от Ямбол написал(а) 04.12.2015 at 22:52:
За съжаление, все е не съм имала честта да бъда клиент на Мартина Славова, но с чиста съвест и ръка на сърце мога да Ви уверя, че тя е всеотдаен човек, който няма да пропусне и най-малката подробност в планирането, организацията и декорирането на вашия най-специален ден. Доверете й се-няма да сгрешите!
Share it: