Изграждане на концепция и сватбен декор

За да бъде неповторимо, едно сватбено събитие, трябва да е организирано перфектно, но също така, трябва и да изглежда така! Декорацията на Вашата сватба е много важна част от цялото събитие. Защото тя ще остане вечна, чрез снимките и видеото, които ще запечатат Вашия ден! Ние сме насреща, за да изготвим стила на сватбеното Ви събитие, който да е уникален и неповторим. Работата ни с висококачествени материали ни дава възможност, с лекота да следваме Световните тенденции.

Всяка една булка, малко или много си е представяла, как ще изглежда сватбата и. Всяко малко момиче иска да бъде принцеса и знае, че ще е такава, в деня на сватба си. Позволете ни да влезнем в ролята на кръстницата-вълшебница и с лекия замах на магическа пръчка, да превърнем вашия ден в мечтаната приказка.  Ако по някакъв начин това, което правим Ви е харесало, заповядайте на среща с нас. Ще изслушаме задълбочено всичко, което някога сте си представяли и ще го превърнем в реалност. Ако имате идея, споделете я, а ние ще я доразвием и осъществим. Ако пък нямате ясно изградена представа, ние сме насреща, за да Ви помогнем. Като ни кажете предпочитанията си, какво харесвате и какво не, ние ще изградим концепция и тема на сватбата, която ще е съобразена с Вашата личност и с локацията, където ще се проведе мероприятието.

Не е нужно да мислите за всичко сами, да набавяте материали и да се заемате с тази не лека задача, когато има, кой да го свърши вместо Вас. Ако желаете да имате една по-нестандартна сватба, ако желаете да сте “в крак” със Световните тенденции и всеки един детайл да бъде изпипан до съвършенство, може да разчитате на нас. Защото ние сме професионалисти в тази област, можем го и го правим с лекота!

Ние предлагаме:

  • Срещи с младоженците предоставяне и обсъждане на различни варианти за сватбен декор
  • Определяне на тема
  • Изграждане на концепция
  • Изготвяне на дизайн
  • Изготвяне на необходимите материали
  • Срещи с флорист за уточняване на цветната декорация
  • Украса на локацията, в деня на събитието
Share it: