За нас

Здравейте и добре дошли в приказния свят на сватбена агенция „Harmony“! Щом четете това, значи Ви очаква прекрасно събитие! Честито!!! Радваме се, че проявихте интерес към нас и се надяваме  тук да намерите това, което търсите.

КОИ СМЕ НИЕ?

Казвам се Мартина Славова, собственик съм на сватбена агенция “Harmony” и вече 5 години, имам удоволствието да се занимавам с една от най-вълнуващите професии – тази на сватбен агент.

Сватбата е едно от най-щастливите и вълнуващи изживявания в живота на човек. Планирането и започва месеци по-рано, а нетърпението и еуфорията се увеличават с всеки изминал ден. Тръпката за предстоящото събитие е в очакването, а самият ден минава, като миг. В този миг обаче, всичко трябва да е съвършено, защото споменът от него, остава вечен! Ето защо, този ден, трябва да е перфектен! Ето и защо, работата на сватбения агент е най-важната и най-отговорна.  Още преди да започна, да се занимавам с тази професия, осъзнах напълно това и навлязох в света на сватбите, с ясната представа, че аз ще съм човекът, от който ще зависи Празникът Ви, да е съвършен!

Вече имам натрупан опит, като сватбен агент, който е напълно достатъчен, за съм сигурна, че познавам материята изключително добре и в същото време не чак толкова дълъг, за да се е превърнал, в рутина. Опитът ми в сватбеното планиране, организиране и декориране е на нивото, в което аз съм най-мотивирана, най-креативна, непрестанно търсеща новото и изключително амбицирана да продължа да се развиваме в положителната посока, в която съм поела от самото начало. Щастлива съм, че имам сертификат и изкаран курс, при един от най-добрите сватбени агенти в България. Но както се казва, не дипломата прави професията. За мен важното е, да обичаш работата си, за да можеш да я практикуваш качествено. Е, аз със сигурност обожавам това, което правя. Едни от младоженците, чиято сватба имах удоволствието да организирам ми казаха, че да си сватбен агент, не е професия, това е призвание. Аз съм сигурна, че това е моето призвание.  Щастлива съм, че не съм сама в това призвание и екипът ми, все повече се разраства. Към днешна дата, част от Сватбена агенция “Хармони”, са млади и също толкова креативни и амбициозни момичета, които са обучени на моите методи и начин на работа и заедно постигаме всяка поставена цел.

Като заключение не мога да не спомена, че за да започна да се занимавам с мечтаната професия, голям принос има и съпругът ми. Той винаги е заставал зад мен и този път ме подкрепи на 100% за всяко едно решение, свързано с желанието ми да бъда Сватбен агент. Като известен сватбен фотограф и благодарение на многото си контакти с младоженци, той много ми помогна, в осъществяването на няколко сватби. Благодарна съм му и за невероятните снимки, с които запечатва работата ми. Може да се насладите на Творчество му на: www.facebook.com/IvanSlavovPhotography

НАШАТА РАБОТА
Наемайки нашата агенция, вие имате до себе си Сватбен агент, който има умението, необходимата квалификация, връзки и опит, да организира и координира напълно Вашия сватбен ден. Останалите качества, които трябва да притежава Вашият сватбен агент и смеем да твърдим, че притежаваме и ние са:
Отговорност/Компетентност/Адаптивност/Креативност/Спокойствие/Гъркавост/Всеотдайност/Воля/Умение да ръководи/Любов към професията. Наличието на сватбен агент, Ви спестява часове на работа и лутане, и Ви дава гаранция, че всеки обсъден детайл ще бъде адекватно реализиран. И най-важното, наемайки ни, Вие ще спестите изключително много от времето за организация, ще се чувствате спокойни и най-вече, ще можете напълно да се насладите на Вашия специален ден.

С какво можем да Ви бъдем полезни?
По време на организацията:
– Да Ви консултираме на база богатия опит, който имаме и да Ви насочваме с полезни съвети и успешни практики.
– Да имате в наше лице институция, към която може да се обръщате за въпросите, които ще изникват всеки ден и да получавате бързи и адекватни отговори.
– Да Ви препоръчваме най-добрите професионалисти, ангажирани във всяко едно звено за Вашето събитие.
– Да сме с вас на всички срещи и огледи, давайки актуална информация и съвет, за всяка една услуга.

По време на сватбения ден:
– Да имате към кого да се обръщате по всяко едно време, от самото начало на сватбата и на кого да разчитате, за всичко.
– Да имате, в наше лице професионалисти, които могат да реагират на всякакви неочаквано изникнали казуси и ситуации и бързо да намират правилните решения.
– Да координираме целия екип и всички външни фирми, наети за Вашия сватбен ден и да следим за добрата и правилната им работа.

В изготвянето на концепция и сватбен декор:
Освен в планирането, организирането и координирането, на Вашата сватба, нашият екип ще Ви помогне и с концепцията и изготвянето на сватбен декор. В сватбена агенция „Хармони“, се стараем винаги да сме на „ти“, със световните тенденции, за декорация на сватби и те да са водещ фактор в бъдещите ни проекти. Друг определящ елемент е индивидуалността. Ние ще се постараем, да вмъкнат част от индивидуалността на всяка една двойка и да изградим концепция, съобразена с това, което Ви подхожда най-добре.

Сватбена агенция „Harmony“, не е просто агенцията, която ще планира и организира сватбата ви. Ние сме агенцията, която ще направи всичко това, в хармония от стил, изтънченост и професионализъм, за да бъде тя – Неотразима. Радвам се, когато можем да излезем от границите на традиционното и да сътворим заедно нещо уникално и идентично. Можем да осъществим всяка ваша идея, защото за нас няма невъзможни неща! Сватбена агенция „Harmony“ е мястото, където се сбъдват мечти! Добре проучете възможностите, преди да изберете Вашия Сватбен агент. Защото, както вече казах, това е човекът, който носи отговорност за един от най-важните и най-красиви дни от жива Ви! Ако се доверите на нас, ние ще дадем всичко от себе си, за да оправдаем това доверие на 100% и да направим вашия ден – Незабравим! Доверете се на Сватбена Агенция “Harmony”, насладете се на Вашия специален ден!

Ако сте харесали това, което прочетохте, сте добре дошли на среща с нас, чрез която да се опознаем по-добре, да Ви разкажем повече за себе си и с какво можем да Ви бъдем полезни, а Вие да ни разкажете, какви са Вашите очаквания и от какво точно имате нужда. Първата среща е напълно безплатна и ще Ви помогне да прецените дали сте открили Вашият Сватбен Агент.

Благодаря Ви, за вниманието!
Очакваме Ви!

С уважение
Мартина Славова

12370848_10206924929994338_3983006410975640040_o
D62A9463_sait
OITT1425
_OIT6100_
OIT29937_
20180902_185630
Share it: