За нас

Здравейте и добре дошли в приказния свят на сватбена агенция „Harmony“! Щом четете това, значи Ви очаква прекрасно събитие! Честито!!! Радваме се, че проявихте интерес към нас и се надяваме  тук да намерите това, което търсите.

КОИ СМЕ НИЕ?

Казвам се Мартина Славова, собственик съм на сватбена агенция “Harmony” и имам удоволствието да се занимавам с една от най-вълнуващите професии – тази на сватбен агент. За мен, най-важният момент в планирането на една сватба, е запознанството ми с младоженците. На първата ни среща, се опитвам да разбера, какви хора са, какво харесват, какви са техните представи и виждания, за най-прекрасния им ден. За това, нека този текст, бъде вашата първа среща с мен. Защото, така както аз се опитвам да Ви опозная, за да пресъздам идеалната сватба, така и вие трябва да ме опознаете, за да прецените, дали ще ми се доверите, да направя това!

Сватбата е едно от най-щастливите и вълнуващи изживявания в живота на човек. Планирането и започва месеци по-рано, а нетърпението и еуфорията се увеличават с всеки изминал ден. Тръпката за предстоящото събитие е в очакването, а самият ден минава, като миг. В този миг обаче, всичко трябва да е съвършено, защото споменът от него, остава вечен! Ето защо, този ден, трябва да е съвършен! Ето и защо, работата на сватбения агент е най-важната и най-отговорна.  Когато започнах да се занимавам с тази професия, осъзнах напълно това и навлязох в света на сватбите, с ясната представа, че аз ще съм човекът, от който ще зависи Празникът Ви, да е съвършен!

Не мога да се похваля с дългогодишен опит в сферата на сватбеното планиране и декориране. Но мисля, че трябва да изтъкна това, като плюс! Като сравнително нова в бранша, аз съм много по-мотивирана, по-креативна, по-търсеща новото и нестандартно, по –амбицирана, да се докажа – пред себе си и пред вас. Защото аз знам, че мога! Защото да бъда сватбен агент е мечтата ми от дете и всяка малка подробност в сегашната ми професия, е обмисляна с години. И днес, когато този момент настъпи, аз имам не по-малко познания и идеи от повечето, занимаващи се с това, от дълго време! Щастлива съм, че имам сертификат и изкаран курс, при един от най-добрите сватбени агенти в България. Но както се казва, не дипломата прави професията. За мен важното е, да обичаш професията си, за да можеш да я практикуваш качествено. Е, аз със сигурност обожавам това, което правя. Едни от младоженците, чиято сватба имах удоволствието да организирам ми казаха, че да си сватбен агент, не е професия, това е призвание. Аз съм сигурна, че това е моето призвание и благодарение на това, ще превърна празника ви в приказката, за която сте мечтали.

Като заключение не мога да не спомена, че за да започна да се занимавам с мечтаната професия, голям принос има и съпругът ми. Той винаги е заставал зад мен и този път ме подкрепи на 100% за всяко едно решение, свързано с желанието ми да бъда Сватбен агент. Като известен сватбен фотограф и благодарение на многото си контакти с младоженци, той много ми помогна, в осъществяването на няколко сватби. Благодарна съм му и за невероятните снимки, с които запечатва работата ми. Може да се насладите на Творчество му на: www.facebook.com/IvanSlavovPhotography

НАШАТА РАБОТА

Винаги съм казвала, че за да спори работата, в която и да е сфера, най-важна е екипността. В нашата работа, добре сработеният екип е гаранция за правилното и безпроблемно протичане на сватбения ден. Това е и една от най-важните задачи в моята работа, дори бих казала, основната. Аз поемам отговорността, да ви предоставя добри професионалисти в сферата на сватбените услуги и смея да твърдя, че партньорите, с които работя са висококвалифицирани кадри, с дългогодишен опит в предлагането на сватбени услуги.

Сватбена агенция „Harmony“, не е просто агенцията, която ще планира и организира сватбата ви. Ние сме агенцията, която ще направи всичко това, в хармония от стил, изтънченост и професионализъм, за да бъде тя – Неотразима. Радвам се, когато можем да излезем от границите на традиционното и да сътворим заедно нещо уникално и идентично. Можем да осъществим всяка ваша идея, защото за нас няма невъзможни неща! Сватбена агенция „Harmony“ е мястото, където се сбъдват мечти! Добре проучете възможностите, преди да изберете Вашия Сватбен агент. Защото, както вече казах, това е човекът, който носи отговорност за един от най-важните и най-красиви дни от жива Ви! Ако се доверите на нас, ние ще дадем всичко от себе си, за да оправдаем това доверие на 100% и да направим вашия ден – Незабравим!

С КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ?

Ние предлагаме цялостно планиране, организиране, аранжиране, декориране и координиране на сватбени събития. Може да ни се доверите и в организацията и декорацията на детски партита, кръщенета, рождени дни и всякакви поводи, които смятате за специални и които се нуждаят от по-специално внимание.  Ако сте харесали това, което прочетохте, сте добре дошли на среща с нас, чрез която да се опознаем по-добре, да Ви разкажем повече за себе си и с какво можем да Ви бъдем полезни. Първата среща е напълно безплатна и ще Ви помогне да прецените дали аз съм Вашият Сватбен агент!

Благодаря Ви, за вниманието!
Очакваме Ви!

С уважение
Мартина Славова

12370848_10206924929994338_3983006410975640040_o
5_
OIT_1304_copy
Share it: